Worldventures Malaysia
.
.
Terima kasih
.
Daftar sekarang di

(sila rujuk cara daftar di bawah)
.
Untuk mengetahui lebih lanjut
anda boleh menonton video atau baca
penerangan di bawah:-
.WorldVentures merupakan sebuah syarikat kelab pelancongan yang paling pesat berkembang di seluruh dunia. Bermula pada tahun 2006 oleh Chief Visionary Officer Wayne Nugent dan Chief Executive Officer Mike Azcue , kini WorldVentures telah pun berkembang ke 25 buah negara dan mempunyai ratusan ribu ahli yang berdaftar. Di Malaysia, Worldventures Marketing (M) Sdn. Bhd. (No. Lesen: AJL 932029) telah pun didaftarkan dan dilesenkan pada 10 September 2013. WorldVentures terdiri daripada dua bahagian utama iaitu Dreamtrips dan Dreamtripslife.

Alamat Pejabat di Malaysia (Baru)
WorldVentures Marketing (Malaysia) Sdn. Bhd., No. 11-2-1 & 15-2-1, Medan Niaga Mutiara Cheras, Jalan 3/101C, Cheras Business Centre, Batu 5, Jalan Cheras, 56100 Kuala Lumpur.


.
Dreamtrips

WorldVentures menawarkan pakej pelancongan 5 bintang pada harga 2 bintang sahaja ke destinasi pelancongan di seluruh dunia termasuk di Asia, Eropah, America dan Afrika. Konsepnya mudah, WorldVentures mengumpulkan para pelancong seluruh dunia dan menempah pakej-pakej  pelancongan secara pukal atau borong sehingga mendapat harga yang terendah. Kemudian, harga istimewa ini ditawarkan kembali kepada ahli-ahli WorldVentures. Selain penginapan, kebanyakan daripada pakej pelancongan ini beserta dengan pengangkutan daripada lapangan terbang, lawatan ke tempat-tempat menarik seperti muzeum dan taman tema , sarapan, makan tengah hari dan makan malam. Dalam kata yang lain, anda hanya perlu hadir ke destinasi pelancongan anda dan kami telah sediakan segalanya. Lebih hebat lagi, anda boleh menggunakan Reward Points yang anda kumpulkan daripada bayaran pendaftaran dan bulanan untuk membayar sebahagian daripada pakej Dreamtrips anda. Pakej Dreamtrips ini akan dikemaskini setiap minggu. Setiap ahli akan mendapat sebuah website Dreamtrips untuk melihat dan menempah pakej-pakej ini. Lawati sekarang di http://amierrulscabe.dreamtrips.com
.
.
Dreamtrips Life
.

Selain website Dreamtrips, setiap ahli juga mendapat satu lagi website yang dipanggil Dreamtrips life. Berbeza dengan pakej Dreamtrips, Dreamtripslife membolehkan ahli WorldVentures untuk melancong ke mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa menggunakan enjin carian Rovia dan Global Hideaways. Di website Dreamtrips life juga anda boleh menghubungi pembantu maya anda 24 jam, 7 hari seminggu. Alami sendiri di http://amierrulscabe.dreamtripslife.com

Enjin Carian RoviaEnjin carian Rovia memastikan anda mendapat harga yang paling murah untuk setiap tiket penerbangan, hotel, tiket lawatan dan pelayaran dengan mencari harga yang paling murah di pelbagai website yang menawarkan perkhidmatan tersebut. Sebagai ahli Worldventures, anda akan mendapat komisen setiap kali anda dan rakan-rakan anda membeli melalui website Rovia anda. Enjin carian Rovia ini telah memenangi pelbagai penganugerahan di peringkat dunia antara yang besar adalah World’s Leading Travel Booking Website 2012. Kelebihan menggunakan enjin carian Rovia adalah kerana Rovia Price Pledge dan Rate Shrinker.


Rovia Price Pledge
Rovia Price Pledge ataupun Ikrar Janji Rovia menyatakan bahawa jika anda boleh mencari harga yang lebih murah daripada apa yang Rovia tawarkan dalam hari yang sama pembelian, Rovia akan memulangkan 150% daripada perbezaan harga tersebut kepada anda dalam bentuk Rovia Bucks yang anda boleh gunakan untuk pembelian melalui Rovia yang berikutnya.Rate Shrinker
Dalam tempoh 24 jam pertama setelah anda membuat pembelian, enjin carian Rovia akan mencari harga yang lebih murah daripada yang anda tempah dan menempahnya semula secara automatik untuk anda kemudian memulangkan baki perbezaan tersebut semula dalam bentuk Rovia Bucks.Global Hideaways
Global hideaways pula adalah koleksi penginapan jangka masa sederhana iaitu untuk tempoh 1 minggu atau 2 minggu di destinasi seluruh dunia yang membolehkan anda lari sebentar daripada kesibukan kota. Ahli WorldVentures mendapat tawaran harga yang paling istimewa iaitu sehingga 40% lebih rendah dari harga pasaran untuk kesemua koleksi penginapan yang terbesar di dunia ini.


Pembantu Rovia
Bagi memudahkan anda menempah dan merancang percutian, Rovia menyediakan pembantu maya untuk anda sepanjang masa iaitu 24 jam, 7 hari seminggu. Anda boleh minta bantu tentang apa sahaja yang berkaitan dengan percutian anda termasuk penginapan, penerbangan dan lawatan.

.
Pelan Kompensasi

Sebagai sebuah syarikat Multi Level Marketing (MLM),WorldVentures juga memberi peluang kepada wakil bisnesnya untuk menjana pendapatan sampingan dengan hanya berkongsi kelebihan sebagai ahli. WorldVentures menyediakan beberapa website dan puluhan video untuk membantu anda mengembangkan bisnes. Tidak cukup dengan itu, latihan disediakan dalam bentuk audio, video dan juga seminar-seminar dari semasa ke semasa.
Pelan kompensasi WorldVentures Marketing (Malaysia) Sdn. Bhd.  dibina untuk memberi penghargaan kepada wakil bisnes atas:
1. Jualan produk pelancongan WorldVentures
2. Pembinaan Organisasi jualan dengan mendaftar ahli baru, latihan dan motivasi
Pembayaran Worldventures adalah dalam US Dollar. Untuk memudahkan, ke semua nilai di bawah dikira berdasarkan 1USD = RM3.1. Oleh itu, nilai sebenar mungkin berbeza bergantung kepada tukaran wang asing semasa.


Komisen Terus
WorldVentures membayar setiap wakil bisnes RM62 untuk setiap pendaftaran ahli baru.

Bonus-bonus
Bonus Mingguan: RM310
Kelayakan: 1 Kitaran (Kaki Kanan [3|3] Kaki Kiri)
*Bonus Mingguan diganda 2x jika mendapat 1 Kitaran dalam masa 8 minggu pembayaran dari tarikh pendaftaran: RM620
**Jika mendapat 3 atau 4 Kitaran dalam 1 minggu pembayaran, setiap kitaran akan diganda 2x: RM620x3= RM1860 atau RM620x4= RM2480. Setiap kitaran selepas 4 kitaran dalam 1 minggu pembayaran akan dibayar biasa (tidak digandakan): RM310
Bonus Jualan Peribadi: RM775
Kelayakan: Daftar 6 ahli dalam masa 4 minggu pembayaran
Bonus Direktor: RM15,500
Kelayakan: Mencapai pangkat Director DIR (Pengarah) dalam masa 12 minggu pembayaran
Bonus Kereta Impian: RM3100
Kelayakan: Regional Marketing Director RMD (Pengarah Pemasaran Kawasan)
Bonus Rumah Impian: RM9300
Kelayakan: International Marketing Director IMD (Pengarah Pemasaran Antarabangsa)
Bonus Training: Bernilai 100USD
Kelayakan: Daftar 6 ahli dalam masa 4 minggu pembayaran (+Bonus Jualan Peribadi: RM775)
Bonus Travel Dolar
Bonus Mingguan setiap minggu keenam akan dibayar dalam bentuk bonus travel dolar sehingga bernilai USD100 (tidak ada bonus mingguan pada minggu keenam).
* Bonus travel dolar bernilai USD200 jika mendapat 1 Kitaran dalam masa 8 minggu pembayaran dari tarikh pendaftaran (+ Bonus Mingguan: RM620)


Program Wings dan Wheels 

(Sayap dan Roda)
.
BMW Silver

Program ini membantu anda untuk memandu Kereta BMW Silver idaman lebih awal.
Sayap bermaksud untuk anda mendaftarkan 4 orang iaitu anda tidak perlu lagi bayar yuran bulanan.
Roda pula adalah apabila anda bantu setiap 4 orang yang anda daftarkan tadi untuk mendaftarkan 4 orang ahli dan anda layak untuk mendapat sebuah BMW Silver! Komisen bernilai RM1860 akan ditambah setiap bulan jika anda membeli sebuah BMW Silver. Jika tidak, hanya komisen bernilai RM930 akan ditambah (tanpa BMW Silver).


Pangkat-pangkat dalam Worldventures

Enrolled Representative ER (Wakil Berdaftar)
Kelayakan: Wakil berdaftar tetapi tidak aktif

Active Representative AR (Wakil Aktif)
Kelayakan: Wakil aktif adalah yang membayar yuran bulanan
Komisen Terus

Qualified Representative Q (Wakil Berkelayakan)
Kelayakan: Telah mendaftarkan 4 orang ahli
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM6200

Senior Representative SR (Wakil Senior)
Kelayakan: Kaki Kanan [30|30] Kaki Kiri
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM6200

Director DIR (Pengarah)
Kelayakan: Kaki Kanan [90|90] Kaki Kiri
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM6200

Marketing Director MD (Pengarah Pemasaran)
Kelayakan: 400 Orang dalam Organisasi
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM15500

Regional Marketing Director RMD (Pengarah Pemasaran Kawasan)
Kelayakan:  900 Orang dalam Organisasi
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM31000
Bonus Kereta Impian Maximum: RM3100

National Marketing Director NMD (Pengarah Pemasaran Nasional)
Kelayakan:  1800 Orang dalam Organisasi
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM62000
Bonus Kereta Impian Maximum: RM3100

International Marketing Director IMD (Pengarah Pemasaran Antarabangsa)
Kelayakan:  3000 Orang dalam Organisasi
Komisen Terus
Bonus Mingguan Maximum: RM77500
Bonus Kereta Impian Maximum: RM4650
Bonus Rumah Impian Maximum: RM9300


Yuran Pendaftaran dan Bulanan

Sebagai Ahli Sahaja
Keahlian: Daftar dan Bulan Pertama:
USD 249.97 (RM774.91)
Bulan Kedua dan seterusnya:
USD 49.98 (RM154.94)
Kesemua pembayaran ini akan ditukarkan kepada points untuk Pakej Dreamtrips

Program Refer 4, Pay No More
Yuran bulanan anda adalah PERCUMA dan anda masih mengumpul Points setiap bulan!

Sebagai Wakil Bisnes
Anda perlu menambah sebanyak:-
Wakil Bisnes:
Daftar dan Bulan Pertama = USD 48.37 (RM149.95)
Bulan kedua dan seterusnya= USD 16.12 (RM49.97)

Jumlah keseluruhan sebagai ahli dan Wakil Bisnes
Jumlah perlu bayar hari ini = USD298.34 (RM 

924.86)
Bulanan (Bulan kedua dan seterusnya):
USD 66.10 (RM204.91)
Pembayaran Worldventures adalah dalam US Dollar. Untuk memudahkan, ke semua nilai di bawah dikira berdasarkan 1USD = RM3.1. Oleh itu, nilai sebenar mungkin berbeza bergantung kepada tukaran wang asing semasa.
.

Cara Pendaftaran
Untuk Pendaftaran Klik Link ini:
Langkah-langkah:-
1. Tekan kepada Sign up

2. Pilih Malaysia
3. DreamTrips Series of Products
- Pilih DreamTrips Life (Initial + Monthly : USD 249.97 Monthly: USD 49.98)

4. Menjadi Agen (Optional)
- Pilih Representative Business System (Initial + Monthly: USD 48.37 Monthly: USD 16.12)

5. Abaikan pilihan lain dan klik CHECK OUT

6. Isi butiran anda dan pembayaran.

Website lain
.
WorldVentures On Demand:
.
Vacation Sooner:

Pertanyaan

Sebarang pertanyaaan sila hubungi saya di:-

Skype: amierrul_hafis87
Email: amierrulscabe@gmail.com